• Ellawig companys
  Mevr. Neelam Khurana
  dgvgbadbgad wowowow
 • Ellawig companys
  Kris Czurczak van Polen
  Wij zijn blij om met GTO samen te werken, en zullen lange zakelijke relatie op lange termijn met hen in volgende years.ZH-leiden zijn een high-tech onderneming, productie LEIDENE die Vertoning bouwen, in jaar 2007 wordt opgericht, in China wordt gevestigd. Zijn hoofdproducten zijn LEIDENE vertoningen in volledige kleur, dubbele kleur en enige kleur voor diverse gebruikende doeleinden binnen
 • Ellawig companys
  David
  daar
Contactpersoon : Anna
Telefoonnummer : +86-15399918960

De Natuurlijke Kleur van Perkins Full Lace /Lace Front Engine Parts Baby Hair/Benadrukte Kleur/Ombre-Kleur

Plaats van herkomst China
Merknaam abc
Modelnummer 333

Neem contact met mij op voor gratis monsters en coupons.

whatsappen:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

skypen: sales10@aixton.com

Als u zich zorgen maakt, bieden wij 24 uur per dag online hulp.

x
Productdetails
Kantkleur Transparante/Lichtbruine/Middelgrote Bruine/Donkere Bruin Kleur Natuurlijke Kleur/Benadrukte Kleur/Ombre-Kleur
Kammen Ja/nee Lengte Plotseling/Middel/snakt
GLB-Grootte Klein/middelgroot/groot Productnaam krullend menselijk haar pruiken
GLB-Bouw Volledige Kant/Kantvoorzijde Dichtheid Licht/Middel/Zwaar
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productomschrijving:

De krullende Menselijk Haarpruiken zijn een perfecte keus voor die die een modieus en natuurlijk-kijkt kapsel zoeken. Deze pruiken worden gemaakt van het menselijke haar van uitstekende kwaliteit van 100%, die een natuurlijke en vlotte textuur verstrekken. De kantkleur is beschikbaar in transparante, lichtbruine, middelgrote bruine en donkere bruin, en de textuur is krullend, wat tot het natuurlijker en realistische blik maakt. Het komt ook in een verscheidenheid van kleurenopties, zoals natuurlijke kleur, benadrukte kleur en ombre kleur, om uw individuele stijl aan te passen. Voorts kunt u tussen enige of dubbele knopen volgens uw voorkeur kiezen. De GLB-grootte is beschikbaar in klein, middelgroot en groot, verstrekkend een veilige en comfortabele pasvorm voor iedereen. De DeutzMotoronderdelen, Volvo-Vervangstukken, CAT Spare Parts allen zijn beschikbaar.


Eigenschappen:

 • Productnaam: Krullende Menselijk Haarpruiken
 • Dichtheid: Licht/Middel/Zwaar
 • Elastiekje: Ja/nee
 • Babyhaar: Ja/nee
 • Haarscheurtje: Pre-geplukte/Gebleekte Knopen
 • Lengte: Plotseling/Middel/snakt
 • Uitstekende kwaliteit: Ja

Technische Parameters:

Attributen Specificatie
Regelbare Riemen Ja/nee
Dichtheid Licht/Middel/Zwaar
Haartype Menselijk Haar
Knopen Kies/Dubbel uit
Lengte Plotseling/Middel/snakt
Hairline Pre-geplukte/Gebleekte Knopen
Kleur Natuurlijke Kleur/Benadrukte Kleur/Ombre-Kleur
Kammen Ja/nee
Elastiekje Ja/nee
Babyhaar Ja/nee

Toepassingen:

Krullende Menselijk Haarpruiken
Krullende Menselijk Haarpruiken

De krullende Menselijk Haarpruiken zijn perfect voor om het even welke gelegenheid, of u een huwelijk, prom, bijwoont of enkel uw dagelijkse blik wilt bevorderen. Met behulp van modelnummer 333 van abc, kunt u de perfecte haarpruiken voor u vinden. De pruiken worden gemaakt van het menselijke haar van 100%, en met een verscheidenheid van opties gekomen om uw behoeften aan te passen. U kunt van licht, middel, of zware dichtheid kiezen, en kunt ook tussen enige of dubbele knopen kiezen.

U kunt ook de kantkleur van uw pruik, met opties kiezen die zich van transparante aan lichtbruine, middelgrote bruine, of donkere bruin uitstrekken. De pruik ervoor zorgen kijkt volledig natuurlijk, abc biedt ook pruiken met babyhaar aan om de algemene blik te verbeteren. Met Krullende Menselijk Haarpruiken, kunt u zeker zijn om perfect te krijgen zoekt om het even welke gelegenheid.


Aanpassing:

Aangepaste Krullende Menselijk Haarpruiken
 • Merknaam: abc
 • ModelNumber: 333
 • Plaats van Oorsprong: China
 • Haartype: Menselijk Haar
 • GLB-Bouw: Volledige Kant/Kantvoorzijde
 • Lengte: Plotseling/Middel/snakt
 • Haarscheurtje: Pre-geplukte/Gebleekte Knopen
 • Babyhaar: Ja/nee
 • CAT Spare Parts
 • Volvo-Vervangstukken

Steun en de Diensten:

Technische ondersteuning en de Dienst voor Krullende Menselijk Haarpruiken

Bij XYZ-Pruiken, verlenen wij 24/7 technische ondersteuning en de dienst voor onze klanten die een Krullende Menselijk Haarpruik hebben gekocht. Ons team van ervaren pruikenspecialisten is beschikbaar om eender welke vragen te beantwoorden u hulp hebben en kunt voorzien van de installatie en het onderhoud van uw pruik.

Wij verlenen ook een breed dienstengamma, met inbegrip van pruikenmontage en het stileren, kleur aanpassing, en gepaste volgorden. Ons team van deskundigen kan u helpen de perfecte pruik selecteren om uw behoeften en begroting aan te passen.

Als u ooit om het even welke kwesties met uw Krullende Menselijk Haarpruik ervaart, gelieve ons onmiddellijk te contacteren en wij zullen meer dan gelukkig zijn om u bij te staan in elk geval wij kunnen.


Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het Verschepen voor Krullende Menselijk Haarpruiken:

Wij zullen de pruiken in een duidelijke plastic zak verpakken om de pruik tegen schade te beschermen. De pruik zal ook geplaatst worden in een speciaal ontworpen doos om te verzekeren de pruik tijdens het verschepen veilig is. Wij zullen de pruiken gebruikend de vertrouwde op koeriersdienst zoals DHL, UPS, of Fedex verschepen.


FAQ:

Q1: Welk soort pruik is dit?
A1: Dit is een Krullende Menselijk Haarpruik van abc met modelnummer 333, en het wordt gemaakt in China. Q2: Hoe lang duurt deze pruik?
A2: Met juist zorg en onderhoud, zou deze Krullende Menselijk Haarpruik van abc tot 12-18 maanden moeten duren. Q3: Wat is de haartextuur van deze pruik?
A3: Deze Krullende Menselijk Haarpruik van abc heeft een natuurlijke textuur, die en bouncy zacht is. Q4: Is deze pruik gemakkelijk aan stijl?
A4: Ja, is deze Krullende Menselijk Haarpruik van abc gemakkelijk aan stijl en handhaaft, en het kan worden gestileerd om verschillend te creëren kijkt. Q5: Is deze pruik geschikt voor dagelijkse slijtage?
A5: Ja, is deze Krullende Menselijk Haarpruik van abc geschikt voor dagelijkse slijtage en is comfortabel om te dragen.