Ellawig companys

  • China Ellawig companys Bedrijfsprofiel
  • China Ellawig companys Bedrijfsprofiel
  • China Ellawig companys Bedrijfsprofiel
  • China Ellawig companys Bedrijfsprofiel
  • China Ellawig companys Bedrijfsprofiel
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Verkoper
Merken: Ellawig
Aantal werknemers: 200~300
Opgericht Jaar: 2009
Export pct: 90% - 100%

Inleiding

ONGEVEER DE V.S.

Ladyshairextensions.com is een professioneel bedrijf, gespecialiseerd in zich het ontwikkelen, vervaardigend en verdelend op een grote waaier van echte menselijk haarproducten, zoals volledige kantpruiken, rijg voorpruiken, glueless pruiken, zijde hoogste pruiken, de sluitingen van de zijdebasis, frontals en machineinslagen, haaruitbreidingen. Bij ons bedrijf, wijden wij om de high-end kwaliteit menselijk haarproducten wereldwijd te produceren en aan te bieden aan de klanten. Zijnd in de haarindustrie vele jaren, neemt Ellawig het overweldigende voordeel in nieuw productontwikkeling, nieuwe tecnologyinnovatie, hoge productstabiliteit en betrouwbaarheid, zelfs productwaarde. Wij begaan om een verhouding op lange termijn met partners te vestigen en samen te groeien.


HOOFDproducten
Onze hoofdproducten omvatten diverse menselijke haren, haartoebehoren, synthetische haren en synthetische pruiken. Bovendien kunnen wij volgens de steekproeven van de klant, productrek in verschillende materialen, kleuren, types, lengte en gewicht produceren.

 

VERPLICHTING
 Met het principe van „KWALITEIT VOOR ALLES“, kunnen wij hoogte verstrekken - kwaliteit, de redelijkste en concurrerende (zeer goedkope) prijzen, geschikte levering, de attente dienst en exclusieve ontwerpen.

 

 

HAARkwaliteit
Menselijk haar: grad A, rang B, rang C;


Synthetisch haar: synthetisch haar, synthetische pruik, zoals: Japanse materialen/Koreaanse materialen/Chinese materialen en andere.

 

MIN ORDEhoeveelheid
Wij zijn flexibel op de minimumordehoeveelheid.

 

 

BETALINGSmanier
Wij kunnen soorten betalingsmanieren, zoals Western Union, T/T, Paypal goedkeuren

  

 

GROEI SAMEN!

Geschiedenis

HOOFDproducten
Onze hoofdproducten omvatten diverse menselijke haren, haartoebehoren, synthetische haren en synthetische pruiken. Bovendien kunnen wij volgens de steekproeven van de klant, productrek in verschillende materialen, kleuren, types, lengte en gewicht produceren.

 

VERPLICHTING
Met het principe van „KWALITEIT VOOR ALLES“, kunnen wij hoogte verstrekken - kwaliteit, de redelijkste en concurrerende (zeer goedkope) prijzen, geschikte levering, de attente dienst en exclusieve ontwerpen.

 

Dienst

Onze Diensten
 
De steekproefdienst
wij kunnen steekproeforde voor u verstrekken
B klantenservice
wij keuren OEM.can-producthaar met uw eigen merk en etiket goed.
C pre-sale de dienst
wij zullen alles voor u op tijd, ons beste proberen om aan uw behoefte te voldoen beantwoorden.
D de in-Verkoopdienst
wij zullen zorgvuldig het haar inpakken en zullen beelden nemen alvorens sending.and het vervoer plaatsen voor u volgen.
E de naverkoopdienst
Zelfs ontving u onze producten, kunt u onze hulp met 100%-hart ook worden. wij zullen u onderwijzen om het haar te dragen en te handhaven om het langer te houden. U kunt ons vragen wanneer u vragen op elk ogenblik hebt.

 

1. Onze productcategorie die Braziliaans haar, Peruviaans haar, Maleis haar, Indisch haar, Eurupean-haar, Cambodjaans haar, enz. behandelt.

2. Diverse populaire kapsels beschikbaar, als lichaamsgolf, natuurlijke rechte, diepe krullende, kroezige krul, losse golf, Italiaanse krul, spiraalvormige krul en afro Jerry krullen enz. En wij focuse op de klanteneisen ten aanzien van haarpatronen dat wij OEM en ODM de dienst aanbieden.

3. Voordeel: Wijd rijgt de waaier van haarproducten, zoals haarweefsel, haarinslag, de uitbreiding van het keratinehaar, volledige kantpruiken, halve kantpruik, niet pruik, maakte de machine pruik, zijn de guleless pruik, de kantsluiting, de op zijde-gebaseerde sluiting, de Natuurlijke kleur van enz. en de geverfte verschillende kleur beschikbaar.

4. Kwaliteit: Strikt kwaliteitsbewaking en supervisiesysteem.

5. Prijs: Wij hebben onze eigen fabriek, en alle producten zijn fabrieksprijs, geen extra kosten.

6. De kleinhandels, In het groot, OEM, en ODM verleende dienst.

7. Professioneel fabriek en verkoopteam met een groot pakhuis met ongeveer 5000 kilogram menselijk haar in voorraad.

 

Producten:

 

Velen Verschillend type, verschillende textuur, verschillende grootte in grote voorraad, kunnen ook worden aangepast.

 

 

Verpakking:

 

Ingepakt in massa

Ingepakt met pvc-zak

Ingepakt met pvc-zak en document kaart

Pakgoederen volgens uw die vereisten, met uw merk en embleem worden ingepakt als u wilt

 

Ons Team

Na 13 jaar ontwikkelings, hebben wij een volledige vóór-verkoop en na verkoopteam om u te maken een plezierige het kopen ervaring hebben.

De meesten van teamleden zijn jonge en energieke meisjes die bij zich het kleden omhoog zelf en het stileren van hun haarstijlen goed zijn zodat zij professioneel advies kunnen geven waarvoor het haar voor u geschikt is.

Na het kopen, zal ons later verkoopteam u voor de kwaliteit en het gebruik van ons haar volgen om u als god te houden!

Laat een bericht achter