lopende band

  • Ellawig companys fabrikant productielijn
  • Ellawig companys fabrikant productielijn

ONGEVEER DE V.S.

Ladyshairextensions.com is een professioneel bedrijf, gespecialiseerd in zich het ontwikkelen, vervaardigend en verdelend op een grote waaier van echte menselijk haarproducten, zoals volledige kantpruiken, rijg voorpruiken, glueless pruiken, zijde hoogste pruiken, de sluitingen van de zijdebasis, frontals en machineinslagen, haaruitbreidingen.

 

Bij ons bedrijf, wijden wij om de high-end kwaliteit menselijk haarproducten wereldwijd te produceren en aan te bieden aan de klanten. Zijnd in de haarindustrie vele jaren, neemt Ellawig het overweldigende voordeel in nieuw productontwikkeling, nieuwe tecnologyinnovatie, hoge productstabiliteit en betrouwbaarheid, zelfs productwaarde. Wij begaan om een verhouding op lange termijn met partners te vestigen en samen te groeien

 

Ellawig companys fabriek productielijn 0


HOOFDproducten
Onze hoofdproducten omvatten diverse menselijke haren, haartoebehoren, synthetische haren en synthetische pruiken. Bovendien kunnen wij volgens de steekproeven van de klant, productrek in verschillende materialen, kleuren, types, lengte en gewicht produceren.

 

VERPLICHTING
Met het principe van „KWALITEIT VOOR ALLES“, kunnen wij hoogte verstrekken - kwaliteit, de redelijkste en concurrerende (zeer goedkope) prijzen, geschikte levering, de attente dienst en exclusieve ontwerpen.

 

HAARkwaliteit
Menselijk haar: grad A, rang B, rang C;
Synthetisch haar: synthetisch haar, synthetische pruik, zoals: Japanse materialen/Koreaanse materialen/Chinese materialen en andere.

 

MIN ORDEhoeveelheid
Wij zijn flexibel op de minimumordehoeveelheid.

 

BETALINGSmanier
Wij kunnen soorten betalingsmanieren, zoals Western Union, T/T, Paypal goedkeuren

 

 

GROEI SAMEN!

OEM / ODM

  • Ellawig companys fabrikant productielijn

Alle OEM en ODM orden worden goedgekeurd. Gelieve ons uw verzoek over haar, sluiting of pruik aan te geboden, kunnen wij voor u aanpassen.

R & D

  • Ellawig companys fabrikant productielijn

wij hebben professioneel R&D-team om de modieusste stijlen te ontwerpen aan markt maandelijks te lanceren.

Met ons, zult u het meest in haar hebben.

Wecome om de stijl voor uw klanten aan te passen!

Laat een bericht achter