• Ellawig companys
  Mevr. Neelam Khurana
  dgvgbadbgad wowowow
 • Ellawig companys
  Kris Czurczak van Polen
  Wij zijn blij om met GTO samen te werken, en zullen lange zakelijke relatie op lange termijn met hen in volgende years.ZH-leiden zijn een high-tech onderneming, productie LEIDENE die Vertoning bouwen, in jaar 2007 wordt opgericht, in China wordt gevestigd. Zijn hoofdproducten zijn LEIDENE vertoningen in volledige kleur, dubbele kleur en enige kleur voor diverse gebruikende doeleinden binnen
 • Ellawig companys
  David
  daar
Contactpersoon : Anna
Telefoonnummer : +86-15399918960

De Dichtheids Volledige Kant van DeutzMotoronderdelen Lichte/Middelgrote/Zware/van Kantfront small /Medium/Large GLB Grootte

Plaats van herkomst China
Merknaam abc
Modelnummer 333

Neem contact met mij op voor gratis monsters en coupons.

whatsappen:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

skypen: sales10@aixton.com

Als u zich zorgen maakt, bieden wij 24 uur per dag online hulp.

x
Productdetails
Kleur Natuurlijke Kleur/Benadrukte Kleur/Ombre-Kleur Haartype Menselijk haar
Textuur Krullend Babyhaar Ja/nee
Knopen Kies/Dubbel uit GLB-Bouw Volledige Kant/Kantvoorzijde
Lengte Plotseling/Middel/snakt Elastiekje Ja/nee
Laat een bericht achter
Productomschrijving

Productomschrijving:

Zoekt u een modieuze en natuurlijk-kijkt pruik die van het menselijke haar van 100% wordt gemaakt? Kijk neen dan verder onze Krullende Menselijk Haarpruik! Dit product biedt een waaier van kantkleuren aan, met inbegrip van transparante, lichtbruine, middelgrote bruine, en donkere bruin. Het heeft ook kammen en kan worden aangepast om kleine, middelgrote, of grote GLB-grootte te passen. U kunt van een verscheidenheid van lengten, met inbegrip van kort, middel kiezen, en snakken. Elk van onze menselijk haarpruiken worden gemaakt van het haar van uitstekende kwaliteit en kijken en voelen als echt haar.

Onze Krullende Menselijk Haarpruik is perfect voor zij die een aanraking van glamour aan hun blik willen toevoegen. Het is ideaal voor zij die een schitterende en unieke manier zoeken om hun natuurlijke schoonheid te verbeteren. Zo als u een hoogstaande, modieuze, en betaalbare menselijk haarpruik zoekt, dan is onze Krullende Menselijk Haarpruik de perfecte keus voor u.


Eigenschappen:

 • Productnaam: Krullende Menselijk Haarpruiken
 • Kantkleur: Transparante/Lichtbruine/Middelgrote Bruine/Donkere Bruin
 • Dichtheid: Licht/Middel/Zwaar
 • Textuur: Krullend
 • GLB-Grootte: Klein/Middelgroot/Groot
 • Haarscheurtje: Pre-geplukte/Gebleekte Knopen

Technische Parameters:

Productnaam Kantkleur Hairline Elastiekje GLB-Bouw GLB-Grootte Knopen Regelbare Riemen Kleur Haartype
Krullende Menselijk Haarpruiken Transparante/Lichtbruine/Middelgrote Bruine/Donkere Bruin Pre-geplukte/Gebleekte Knopen Ja/nee Volledige Kant/Kantvoorzijde Klein/Middelgroot/Groot Kies/Dubbel uit Ja/nee Natuurlijke Kleur/Benadrukte Kleur/Ombre-Kleur Menselijk Haar

Toepassingen:

Zoekt u de perfecte Krullende Menselijk Haarpruiken? abc zijn 333 de perfecte keus voor u! Het heeft alles u voor mooi en natuurlijk kijkt, met inbegrip van Kammen, een waaier van de opties van de Kantkleur (Transparante, Lichtbruine, Middelgrote Bruine en Donkere Bruin), en Haartype wenst dat het Menselijke Haar van 100% is. Het kenmerkt ook Regelbare Riemen voor een veilige en comfortabele pasvorm. En met Merknaam en ModelNumber van abc 333, weet u u van uitstekende kwaliteit wordt, gewaarborgd. Plus, wordt het trots gemaakt in plaats van Oorsprong China. Word vandaag uw Krullende Menselijk Haarpruiken en ervaar de schoonheid en het vertrouwen dat uit het dragen van een overweldigende abc pruik komt!


Aanpassing:

Onthaal aan de Krullende de douanedienst van het Menselijke Haarpruiken van abc. Hier kunt u uw pruiken volgens uw behoeften aanpassen. De volgende attributen kunnen worden aangepast:

 • Merknaam: abc
 • ModelNumber: 333
 • Plaats van Oorsprong: China
 • Kammen: Ja/nee
 • Knopen: Kies/Dubbel uit
 • Regelbare Riemen: Ja/nee
 • Lengte: Plotseling/Middel/snakt
 • Dichtheid: Licht/Middel/Zwaar

Volvo-Vervangstukken, Volvo-Vervangstukken, Perkins Engine Parts.


Steun en de Diensten:

Onze Krullende Menselijk Haarpruiken komen met een onverslaanbare technische ondersteuning en de dienst. Wij moeten hier klanten van om het even welke hulp voorzien zij kunnen nodig hebben wanneer het over het gebruiken van onze producten komt. Ons team van deskundigen is beschikbaar om eender welke vragen of vragen te beantwoorden zodat de klanten gebruikend onze pruiken comfortabel en zeker voelen.

Wij verlenen een waaier van diensten, die de omvatten:

 • 24/7 onlineondersteuning
 • Gedetailleerde videoleerprogramma's
 • Begeleiding op de beste technieken en producten aan gebruik
 • Regelmatige onderhoud en raad op hoe te om het leven van de pruik te maximaliseren

Wij zijn geëngageerd aan het voorzien van onze klanten van de beste steun en dienst om ervoor te zorgen dat zij de meesten uit onze producten krijgen.


Verpakking en het Verschepen:

Verpakking en het Verschepen van Krullende Menselijk Haarpruiken

Bij onze opslag, nemen wij extra zorg in verpakking en het verschepen van onze Krullende Menselijk Haarpruiken. Wij verpakken de pruiken in speciale dozen zodat zij niet beschadigd tijdens doorgang zijn. De dozen worden gemaakt van stevig karton en ontworpen om de pruiken tegen om het even welk soort externe schade te beschermen.

Wij gebruiken ook bellenomslag en andere beschermende materialen om ervoor te zorgen dat de pruiken niet beschadigd tijdens doorgang zijn. Wij verschepen de pruiken gebruikend snelle en betrouwbare lijndiensten zoals Fedex, DHL, en UPS. Wij bieden ook het vrije verschepen voor orden meer dan een bepaald bedrag aan.


FAQ:

.